
Ріпаковий шрот
Ріпаковий тостований шрот є залишковим продуктом переробки насіння ріпаку у процесі виробництва ріпакової олії.
Він складається з рослинної клітковини та білка, з якої вилучено олійні речовини.
Такий шрот традиційно використовується у тваринництві та птахівництві як цінне джерело протеїну для виготовлення комбінованих кормів.

Ріпаковий шрот
ПП "Віктор і К" пропонує комерційні поставки ріпакового тостованого шроту власного виробництва, сертифікованого на відповідність вимогам системи гарантування безпечності кормів GMP+.
Продукт містить високоякісний рослинний білок та клітковину з мінімальним вмістом жиру, що робить його ефективним компонентом у раціонах для тварин.
Транспортування ріпакового шроту здійснюється насипанням у автомобільні напівпричіпи самоскидного типу та залізничні вагони-хопери.
Ріпаковий шрот