Курячий бульйон з галушками

Перші страви

Зварити курку, мало не доваривши її, в кінці посолити.

М'ясо порубати на невеликі шматочки.

Цибулю нарізаємо дрібно і пасеруємо в сотейнику, приправляємо перцем, додаємо курку.

Заливаємо курячим бульйоном, щоб він тільки закривав м'ясо.

Гасити до м'якості м'яса на тихому вогні, доливаємо бульйон, додаємо сметану, перемішуємо, знімаємо з вогню.

Для галушок замісити тісто з жовтка, борошна, води і солі.

Воно повинно бути як сметана.

Чайною ложкою кладемо тісто в киплячу підсолену воду.

Після спливання варити 4 хвилини.

У тарілку покласти кілька галушок і залити бульйоном з куркою.

Прикрасити зеленню.

 

Смачного!

курка
цибуля
1 шт
сметана
150 гр
жовтки курячі
1 шт
борошно
200 - 250 гр
чорний перець мелений
сіль
г
соняшникова олія

Долучайтеся до нас в Instagram