Кіровоградщина отримала золоту медаль!!!

Кіровоградщина отримала золоту медаль!!!

Експозицію Кіровоградської області визнали найкращою на 33-тій Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2021», яка проходиться з 8 по 11 червня у Києві в Експоцентрі України. Ми отримали золоту медаль «За найкраще висвітлення агропромислового комплексу Кіровоградської області під час проведення Агро 2021».

Експозиція нашого регіону розмістилася на площі 24 квадратних метри.

У день відкриття виставки дегустацію своєї продукції провели керівники  ТОВ "КІРОВОГРАДХЛІБ2014" Владлена Умнова та ТОВ "НОВОУКРАЇНСЬКЕ" Володимир Ігнатенко.

Гості виставки були вражені оригінальною продукцією наших виробників, зокрема натуральними соками ТОВ Новоукраїнське, солодощами ПП Шаруня, ТОВ Три Стар,  ТОВ "Кондитерська фабрика "Східні Ласощі". Мюслі та каші швидкого приготування продемонструвало ТОВ "ККС". Сподобалася заморожена продукція ТОВ "Агродар-Україна плюс", а також новинка від підприємства - енергетичні батончики. Органічних виробників області представило ТОВ «Пчелич» - органічний мед. Широкий асортимент продукції було продемонстровано ПП " Віктор і К" ( ТМ Королівський Смак).
Борошно та крупи найвищого гатунку та якості представили  ТОВ "Зернарі", олію  - ТОВ «Градолія рафінація».  Товариство з додатковою відповідальністю «М'ясокомбінат «Ятрань» -  представили для дегустації якісні ковбасні та м'ясні вироби. Консервовані овочі для презентації надало ТОВ «Добровеличківський консервний завод плюс».

Щира подяка за допомогу у створенні  оригінальної експозиції Кіровоградської області  ТОВ "КІРОВОГРАДХЛІБ2014", ТДВ "МЯСОКОМБІНАТ "ЯТРАНЬ", ПП "ВІКТОР І К" (ТМ «Королівський смак»), ТОВ "НОВОУКРАЇНСЬКЕ", ТОВ "ЗЕРНАРІ".

Долучайтеся до нас в Instagram